Erhvervspartner hos Børnebasen

Hvorfor skal vi samarbejde med Børnebasen?

Vi ønsker at skabe et nyt kapitel for socialområdet, hvor der i højere grad tænkes tværfagligt både inden for og på tværs af sektorer, når det drejer sig om at hjælpe udsatte børn, unge og familier. Kernen er, at alle hjælpes ad og byder ind, når det er relevant. Det er ikke vigtigt, hvem der tilbyder hjælpen, men i stedet, at kvaliteten er i højsædet. Vi ønsker nemlig, at børn, unge og familier får den bedste hjælp, når de har brug for den.

Hvad betyder det at være erhvervspartner?

Vi tilbyder nu en unik mulighed for at indgå et erhvervspartnerskab med Børnebasen. I bliver dermed en del af en større fælles vision om at understøtte vidensdeling og bygge bro mellem den frivillige, den private og den kommunale sektor i Danmark. Børnebasen arbejder nemlig målrettet for at synliggøre alle typer af hjælp til børn og unge i alderen 0-23 år samt deres familier.

 

Vigtigst af alt betyder vores partnerskab, at endnu flere børn, unge og familier kan blive hjulpet bedst muligt.

Hvem kan blive erhvervspartner?

Partnerskabet er for større paraply- og brancheorganisationer samt større foreninger, som bidrager til børne-/unge- eller familieområdet.

Fordelene ved et Børnebasens Erhvervspartnerskab

Såfremt I ønsker at støtte op og blive en del af den fælles vision, vil et Børnebasen erhvervspartnerskab skabe værdi for begge parter som følger: 

 

  • Vores partnerskab vil fremgå af jeres og Børnebasens hjemmeside.

  • I modtager et digitalt Børnebasen mærkat til jeres hjemmeside, og samtidig vil jeres logo fremgå af vores hjemmeside.

  • I får en unik mulighed for at få fortælle om jeres arbejde på Børnebasens fagblog og i vores nyhedsbrev.

  • Vores partnerskab vil blive omtalt på Børnebasens LinkedIn, Facebook og Instagram, og vi leverer et opslag om Børnebasen til jeres sociale medier og/eller nyhedsbrev.

  • I bliver en del af Børnebasen netværk, hvor I får mulighed for at netværke med andre virksomheder, foreninger og organisationer samt kommuner i Danmark.

 

Et Børnebasen erhvervspartnerskab er gratis.

Kontakt Børnebasen for mere info om at blive erhvervspartner

Vil du have mere info om at blive erhvervspartner eller ønsker du at tilmelde dig?

Kontakt Børnebasens founder Katrine Falkenberg