top of page

Hvorfor skal jeg vælge Børnebasen?

En unik platform der sikrer den bedste hjælp til børn, unge og familier

Børnebasen er en søge- og vidensplatform til fagpersoner, som arbejder med udsatte børn, unge og familier. Vi tilbyder et fagligt værktøj, som effektiviserer og letter arbejdsgange samt opkvalificerer det socialfaglige arbejde. Vi sørger nemlig for, at skabe vidensdeling og kvalitetssikring på området.

 

Børnebasen er den første platform i Danmark, der organiserer ALLE typer af sociale tilbud til børn, unge og familier på tværs af sektorerne - både den frivillige, private og kommunale m.fl. Medarbejderen får det fulde overblik over lokale og landsdækkende tilbud til børn og unge i alderen 0-23 år samt familierettede tilbud.

 

Børnebasen kan anvendes af alle fagpersoner, der arbejder med børn, unge og familier. Dermed understøttes den tidlige indsats og det tværfaglige arbejde.

Hvem kan bruge Børnebasen?

Alle fagpersoner, der arbejder med udsatte børn, unge eller familier, kan få glæde af Børnebasen.

 

Børnebasen kan bl.a. bruges af:

 • Socialrådgivere

 • Psykologer

 • Socialpædagoger

 • Lærere

 • Læger

 • Kontaktpersoner

 • Sundhedsplejersker

 • m.fl.

 

Det kan også være, at du er leder af en afdeling, hvor du ønsker at medarbejderne benytter Børnebasen. Det kunne fx være:

 • Et hospital

 • Et uddannelsessted (skole, gymnasium, STU, efterskole)

 • PPR

 • En børnehave

 • En institution (dagbehandling, opholdssted, døgninstitution)

 • Et familiehus

 • En kommune

 • En frivillig organisation

Alle andre, der arbejder med udsatte børn, unge og familier kan selvfølgelig også at bruge Børnebasen.

Adgang til Børnebasen giver dig

En søgeplatform

Børnebasen er en brugervenlig søgeplatform, som giver opdaterede informationer om sociale tilbud i hele Danmark - vi har lige nu over 1000 tilbud, og der kommer hele tiden flere til. Børnebasen sikrer høj kvalitet af alle tilbud gennem screeningsprocedurer og kvalitetsstempler.

Læs mere om Børnebasens kvalitetssikring her

Lovgivning

Børnebasen giver et overblik over relevant lovgivning på området, som du altid nemt kan slå op i.

Metodeoverblik

På Børnebasen får du et overblik over relevante metoder på området. Det giver dig et praksisnært socialfagligt værktøj, der understøtter dit daglige arbejde.

Viden på tværs

Viden på tværs hjælper jer med at dele viden på tværs af faggrupper og afdelinger. Værktøjet understøtter dermed det tværfaglige arbejde.

Gratis webinar

Der afholdes gratis webinar hver måned, hvor du bliver sat i gang med at bruge alle Børnebasens mange funktioner. Alle fagpersoner med adgang til Børnebasen kan tilmelde sig det månedlige webinar gratis. Se mere her

Fuld support

Vi har fuld support i hverdagen, hvor jeres medarbejdere kan ringe eller maile til os, hvis de oplever problemer eller har brug for hjælp. Børnebasen kan kontaktes i hverdagen mellem kl. 9-13 på tfl. 42570744 eller på info@boernebasen.dk

I gang med det samme 

Lige så snart du har oprettet dig på Børnebasen er du i gang. Børnebasen er nemt og intuitivt at bruge, og så er det helt GRATIS!

Gevinster ved Børnebasen

Højere socialfaglig kvalitet

Med Børnebasen ved hånden bliver det nemmere at finde det perfekte match mellem tilbud og barn. Det sikrer, at den rette hjælp kommer ud til dem, der har brug for det.

Bliv inspireret

Børnebasen giver bud på mange forskellige typer af hjælp, som du måske ikke selv havde tænkt på. Dermed bliver du inspireret til at benytte en bred vifte af tilbud i både det frivillige og private.

Spar tid og penge

Fagpersoner kan spare masser af tid på at få effektiviseret deres arbejdsgange. På platformen  vises priser på de sociale tilbud, så du får økonomisk gennemsigtighed. Derudover er det muligt at søge efter gratis/frivillige tilbud.

Tættere samarbejde med civilsamfundet

På Børnebasen finder du et stort udvalg af frivillige foreninger, som har tilbud i jeres lokalområde. Det gør det nemmere at finde frivillige tilbud til den specifikke problemstilling, og det bliver dermed nemmere at inddrage civilsamfundet i det daglige arbejde.

Sociale tilbud du kan finde på Børnebasen

På Børnebasen finder du 53 forskellige typer af sociale tilbud. Listen udvides løbende.

Klik på kategorierne for at få den fulde liste.

 

Begynd at søg efter sociale tilbud med det samme - opret dig gratis og få adgang til over 1000 tilbud i hele landet.

bottom of page