Køb abonnement til Børnebasen

Køb abonnement til Børnebasen

arrow&v

Ved tryk på køb aktiveres dit abonnement med det samme, og der fremsendes ordrebekræftelse og info om login til din mail umiddelbart efter. Du modtager faktura på dit køb indenfor få hverdage.

Abonnement til Børnebasen

99 kr

om måneden / person*

  • Adgang til Børnebasens søgeplatform med overblik over alle typer af hjælp til børn, unge og familier

  • Overblik over lovgivning, metoder og "Viden på tværs"

  • Fuld support på mail og telefon

  • Gratis webinar til at komme i gang

  • Der er ingen binding og du er i gang med det samme

Læs mere

* Abonnementet er personligt. Alle priser er ekskl. moms

 

Skal din afdeling bruge mere end 25 abonnementer?

Hvis din afdeling har brug for mere end 25 abonnementer til Børnebasen, kan vi skræddersy en pris, der passer til jeres behov. Send os en mail med beskrivelse af jeres ønsker til info@boernebasen.dk

Et abonnement til Børnebasen indeholder

En søgeplatform

Børnebasen er en brugervenlig søgeplatform, som giver opdaterede informationer om sociale tilbud i hele Danmark - vi har lige nu over 1000 tilbud, og der kommer hele tiden flere til. Børnebasen sikrer høj kvalitet af alle tilbud gennem screeningsprocedurer og kvalitetsstempler.

Læs mere om Børnebasens kvalitetssikring her

Lovgivning

Børnebasen giver et overblik over relevant lovgivning på området. Dermed får I et værktøj, der understøtter det daglige arbejde.

Metodeoverblik

På Børnebasen får I et overblik over relevante metoder på området. I har også mulighed for at få overblik over specifikke metoder, som anvendes i netop jeres afdeling eller kommune.

Viden på tværs

Viden på tværs hjælper jer med at dele viden på tværs af faggrupper og afdelinger. Værktøjet understøtter dermed det tværfaglige arbejde.

Kick off

Kom godt fra start! Vi tilbyder at afholde et kickoff-møde enten fysisk eller online i afdelingen, hvor vi viser en demo af Børnebasen og holder et oplæg om brugen af platformen. Medarbejderne kommer dermed i gang med at bruge Børnebasen med det samme.

Gratis webinar

Der afholdes gratis webinar hver måned, hvor du bliver sat i gang med at bruge alle Børnebasens mange funktioner. Alle medarbejdere i en afdeling som har et abonnement til Børnebasen kan tilmelde sig det månedlige webinar gratis. Se mere her

Fuld support

Vi har fuld support i hverdagen, hvor jeres medarbejdere kan ringe eller maile til os, hvis de oplever problemer eller har brug for hjælp. Børnebasen kan kontaktes i hverdagen mellem kl. 9-13 på tfl. 42570744 eller på info@boernebasen.dk

I gang med det samme uden binding

Lige så snart du har købt abonnementet er du i gang. Børnebasen er nemt og intuitivt at bruge. Du betaler for én måned af gangen og du kan opsige dit abonnement lige når du vil.

FAQ

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab hos Børnebasen. Dog refunderes allerede betalte abonnementsperioder ikke. Send en mail til info@boernebasen.dk, hvis du ønsker at opsige dit abonnement.

Hvordan kontakter jeg Børnebasen?

Du kan sende en mail til info@boernebasen.dk eller ringe til os i telefontiden alle hverdage fra kl. 9-16 på 42570744

Hvordan lærer jeg at bruge Børnebasen?

Hvis du gerne vil hjælpes i gang med at bruge Børnebasen, kan du tilmelde dig vores gratis webinar her

Hvilken type tilbud finder jeg på Børnebasen?

Du finder alle typer af sociale tilbud på Børnebasen - både de indgribende og forebyggende. Du kan læse mere om hvad Børnebasen tilbyder og se en fuld liste over typer af tilbud du finder derinde her

Hvordan får jeg adgang til Børnebasen?

Efter du har udfyldt formularen og trykket "Køb", vil du få sendt en ordrebekræftelse. Du vil i denne mail også få et link til at oprette et brugerlogin. Når du skal logge ind på Børnebasen klikke du på den grønne loginknap til højre i den øverste menubjælke på www.boernebasen.dk