Nyheder

Nyheder på Børnebasen

18. oktober 2021

Nu kan du søge og tilbyde aflastning ud fra SEL §44 på Børnebasen

Det er nu muligt både at søge og tilbyde aflastning ud fra SEL §44. Det betyder at sociale tilbud, som tilbyder fysio- og/eller ergoterapeutiske indsatser, nu har mulighed for at markere det i deres profil.

Læs mere om SEL §44 her

13. oktober 2021

Mulighed for at adskille administrator og kontaktperson

Hvis du er oprettet som socialt tilbud på Børnebasen, kan du nu angive forskelligt navn og e-mail på hhv. den der er administrator af Børnebase-profilen, og den der er kontaktperson på det sociale tilbud. Kontaktpersonen er det navn, som fremgår på søgeplatformen, og er dermed den person, som fagpersoner vil kontakte, hvis de ønsker at benytte jeres tilbud. Administrator er den person, som administrerer jeres profil på Børnebasen. 

Du retter dine administrator-oplysninger ved at logge ind på jeres profil på Børnebasen og klikke på "Ret dine indstillinger". 

Vi håber at dette vil gøre det lettere at udfylde oplysningerne om jeres tilbud på Børnebasen.

7. oktober 2021

Nu kan alle fagpersoner få et abonnement til Børnebasen

Fra d. 11. oktober bliver det muligt for alle fagpersoner, der arbejder med udsatte børn, unge og familier, at købe enkeltpersons abonnementer til Børnebasen. Det er derfor ikke længere kun hele kommuner, der kan købe abonnementer. 

Læs mere om abonnementet her

15. september 2021

 

Viden på tværs

Har du lagt mærke til, at når du er logget ind på Børnebasen som fagperson, er der kommet et nyt menupunkt, som hedder "Viden på tværs"? Viden på tværs giver fagpersoner et udvalg af inspirerende viden, som kan anvendes direkte i arbejdet med familier. Du kan bl.a. få gode råd om, hvordan du som fagperson samarbejder med frivillige foreninger i forbindelse med arbejdet med flygtninge. Vi har et bredt udvalg, så log ind med din bruger på Børnebasen og læs med.

8. september 2021

Single Sign-On (SSO)

Ny funktion på Børnebasen: Det er nu muligt at benytte Single Sign-On (SSO), når du logger ind på din bruger på Børnebasen. SSO gør det muligt at benytte dit kommune-login til automatisk at logge på Børnebasen. 

SSO er et tilkøb til kommunernes abonnement på Børnebasen. Kontakt Børnebasen, hvis du ønsker at høre mere om den nye funktion.

Sådan benyttes Single Sign-On

For at logge på med SSO benyttes knappen "Log ind med Single Sign-On", som ligger under den normale log ind-knap.

11. juni 2021

STOR NYHED - Lancering af Børnebasens nye platform

I dag er Børnebasens nye platform blevet lanceret. Det betyder, at platformen har fået nyt intuitivt design og nye funktioner, som gør det endnu nemmere at finde den bedste hjælp til barnet, den unge eller familien.

Alle brugere har fra i dag af adgang til den nye platform, med følgende nye forbedringer:

  • Nyt intuitivt design

  • Optimeret geografisk søgning

  • Hurtigere og forbedret søgeoplevelse

  • Viden på tværs - Kommunernes vidensbank, som kan deles på tværs af afdelinger, faggrupper og andre kommuner

  • Metodeoverblik - Ny mulighed for et tilpasset metodeoverblik til den enkelte kommune

I resten af 2021 vil der løbende komme nye forbedringer og optimeringer af Børnebasen.