top of page
Søg

Relationsarbejde med fokus på inddragelse og fællesskab


Relationsarbejde med fokus på inddragelse, fælleskab og bæredygtighed

Hvilke type hjælp har "din" familie behov for? Som fagperson sidder du måske med en familie, hvor du er i tvivl om hvilken hjælp der ville virke bedst. Området er en jungle, og vi forestiller os, at det sommetider kan være svært at vælge et sociale tilbud, uden at have overblik over hvilke metoder der anvendes.


Der er mange måder at arbejde på, og ofte anvender sociale tilbud flere forskellige metoder, alt efter den problemstilling eller familie de arbejder med. I det nedenstående kan du høre et socialt tilbud, fortælle om deres måde at arbejde på. Vi håber det kan give dig et lille indblik i relationsarbejdet, samt inspiration til når du skal finde det helt rigtige tilbud til en familie.

PLAY

PLAY er en social virksomhed, som netop har til formål at hjælpe børn, unge og familier. De arbejder med fokus på inddragelse, bæredygtighed og fællesskab. Christoffer som står i spidsen for PLAY, fortæller her hvordan de arbejder med familierne.Vi håber at videoen gav dig ny viden og god inspiration til, hvordan der kan arbejdes med familierne, med fokus på inddragelse og fællesskab. Er du nysgerrig for at hører mere om PLAY, så kan du finde dem på Børnebasen, ved at logge ind her.

Comments


bottom of page