top of page
Søg

Velkommen til Fagbloggen!


Så kom dagen for denne fantastiske nyhed! Vi lancerer hermed Børnebases nye FAGBLOG!!


Glæd dig til at få masser af faglige input med relevante og praksisnære emner tilsendt løbende. Du får bl.a. viden om nye typer af sociale tilbud, nye metoder at arbejde med sårbare børn og unge på, ny lovgivning på området, og meget meget mere.

Ideen bag Fagbloggen "Jeg har selv arbejdet som socialrådgiver og kender til en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til at få faglige input. Jeg savnede at få viden, som var praksisnær og let at finde. Jeg håber derfor, at Fagbloggen kan være med til, at du oplever at få styrket din faglige værktøjskasse i arbejdet med sårbare børn, unge og familier!”


Mangler du viden om et tema, en type socialt tilbud eller noget helt tredje? Fagbloggen er skabt for, at du som fagperson på en let og smart måde kan få al relevant viden omkring sårbare børn, unge og familier. Du er derfor meget velkommen til at sende et ønske til Fagbloggen på info@boernebasen.dk De bedste hilsner Katrine Falkenberg Founder/ CEO af Børnebasen og socialrådgiverbottom of page