top of page
Priser
Far og søn spiller
Er du forælder eller fagperson, som søger hjælp på Børnebasen?

Det er helt GRATIS at bruge Børnebasen til at søge hjælp til børn og unge uanset om du er forælder eller fagperson. Tryk på knappen og kom i gang med det samme

Priser for tilbudsudbydere på Børnebasen

Har du en virksomhed, organisation eller frivillig forening, der tilbyder hjælp, aktiviteter eller indsatser til børn og unge med særlige behov fra 0-23 år eller til udsatte familier? Så kan du få dit tilbud på Børnebasen og blive eksponeret overfor fagpersoner og forældre, som leder efter tilbud som dit. Det er gratis at oprette dit tilbud på Børnebasen, men hvis du ønsker at få endnu mere ud af Børnebasen, har vi også nogle betalte løsninger, som du kan overveje.

Mest populær

Priser for kommuner

Børnebasen samarbejder med flere af landets kommuner. Vi laver særlige kommuneaftaler, hvor hele kommunen kan få en skræddersyet løsning af Børnebasen, som kan bruges som et stærkt tværfagligt værktøj blandt allede  medarbejdere i kommunen, der arbejder med børn, unge og familier.

Med en kommuneaftaler får I b.la. tilpasset jeres interne tilbud, et tilpasset metodeoverblik samt "viden på tværs," der giver jer mulighed for vidensdeling på tværs af hele kommunen. I får også tilbudt vores "kom godt i gang"-webinar samt årlige samarbejdsmøder for at sikre jeres effektive brug af Børnebasen. Og så kan I styre jeres egne logins via single sign-on.

Læs mere om vores kommuneaftale og se priserne, ved at klikke på knappen.

Klar til skole
bottom of page