top of page
PRISER
pexels-anna-shvets-4586688.jpg
ER DU FORÆLDER ELLER FAGPERSON? 

Det er helt GRATIS at bruge Børnebasen til at søge hjælp til børn og unge - uanset om du er forælder eller fagperson. Kom godt i gang med det samme!

ER DU TILBUDSUDBYDER? 

Arbejder du i en virksomhed, organisation eller frivillig forening, der tilbyder hjælp, aktiviteter eller indsatser til børn og unge fra 0-23 år med særlige behov eller udsatte familier? Få dit tilbud på Børnebasen og bliv eksponeret over for fagpersoner og forældre, som leder efter tilbud som dit. Det er gratis at oprette dit tilbud på Børnebasen, men ønsker du at få endnu mere ud af Børnebasen, bør du overveje en af vores betalingsløsninger. 

ARBEJDER DU I EN KOMMUNE? 

Børnebasen samarbejder med flere af landets kommuner. Vi laver særlige kommuneaftaler, hvor hele kommunen får en skræddersyet løsning, som kan bruges som et stærkt tværfagligt værktøj blandt alle kommunens medarbejdere, der arbejder med børn, unge og familier.

Med en kommuneaftale får I blandt andet organiseret jeres interne tilbud, et tilpasset metodeoverblik samt "viden på tværs," der giver jer mulighed for at vidensdele på tværs af hele kommunen. 

Læs mere her

 

Kontakt os på info@boernebasen.dk eller tlf. 4257 0744 for at høre mere.

pexels-olia-danilevich-4982528_edited_edited_edited.jpg
bottom of page