top of page
Hvorfor Børnebasen?

Arbejder din virksomhed, forening eller organisation med udsatte børn, unge eller familier?

Opret GRATIS dit tilbud på Børnebasen

Børnebasen benyttes af fagpersoner* i hele Danmark, når de skal finde hjælp eller aktiviteter til udsatte børn, unge eller familier. Du har nu mulighed for at blive vist overfor fagpersonerne, når de leder efter et tilbud som dit. Opret dit sociale tilbud i dag og bliv synlig med det samme. Det er helt gratis !


Over 1000 tilbud er allerede oprettet i Børnebasen - skal du være den næste?

*Fagpersoner kan være (men er ikke begrænset til): socialrådgivere, lærere, socialpædagoger, skoleledere, psykologer, sundhedsplejersker, familiebehandlere, institutioner, PPR, hospitaler, kommuner m.fl.

Hvad er Børnebasen?

Børnebasen er en søge- og vidensplatform til fagpersoner, som arbejder med udsatte børn og unge mellem 0-23 år samt familier. Børnebasen er den eneste søgeplatform i Danmark, som samler hele børne-/familieområdet. Socialrådgivere og andre fagpersoner kan nu på en nem og hurtig måde finde ALLE typer af tilbud - både de indgribende og de forebyggende.

På Børnebasen samler vi ALLE sociale tilbud

På Børnebasen er der plads til ALLE sociale tilbud - både de indgribende og forebyggende. For os er det lige gyldigt om dit tilbud er privat, offentligt eller frivilligt. Så længe dit tilbud hjælper børn, unge eller deres familier er det plads til det på Børnebasen.

Hvad koster det?

Det er helt gratis at oprette dit sociale tilbud på Børnebasen. Når du opretter en gratis profil har du automatisk vores BEGYNDER-løsning. Ønsker du at få flere fordele på Børnebasen kan du opgradere til en af vores løsninger BASIS eller EKSPERT. Du kan læse mere om de forskellige løsninger og se priserne her

Platformen

Børnebasen indeholder alle typer af sociale tilbud fra private virksomheder, frivillige foreninger og organisationer samt kommunale sociale tilbud. Socialrådgivere og andre fagfolk får dermed et samlet overblik over alle de sociale tilbud, de har brug for at finde, når de henviser et udsat barn, ung eller familie. Børnebasens søgeplatform gør det nemt at lave en konkret søgning, så de hurtigt kan finde det bedste sociale tilbud til at løse opgaven. Hvis du ønsker selv at prøve platformen af, kan du helt gratis oprette en bruger her.

4 gode grunde til at oprette dit tilbud på Børnebasen

Målrettet markedsføring til fagpersoner i hele landet

At ligge på Børnebasen er gratis eksponering overfor fagpersoner i hele Danmark. Det er din mulighed for at få kontakt med relevante fagpersoner på socialområdet.

Lettere samarbejde med landets kommuner

Børnebasen har et formelt samarbejde med flere af landets kommuner, hvilket betyder, at de helt automatisk får adgang til alle sociale tilbud, som er registreret i Børnebasen.

De mindre tilbud har også en chance

Børnebasen giver små og nye tilbud mulighed for at blive set af fagpersoner, hvilket både gavner barnet og tilbuddet.

Vær med til at forbedre kvaliteten af hjælp til udsatte børn og unge

Børnebasen gør det nemmere for fagpersoner at finde det rette match mellem tilbud og barn/ung. Måske er det netop dit tilbud, som nogen står og mangler? Hjælp fagpersoner ved at lægge dit tilbud ind på Børnebasen.

Eksklusivt tilbud for Børnebasens medlemmer: Få hjælp til at gøre dit sociale tilbud til en attraktiv samarbejdspartner for landets kommuner

Børnebasen har et samarbejde med Riedl&Co, som hjælper private aktører på det socialfaglige område, således at de i højere grad kan blive valgt til i kommunerne. Riedl&Co er den eneste konsulentvirksomhed i Danmark, der har specialiseret viden om indkøb på hele det socialfaglige område, og kan hjælpe med alt fra forståelse af kontrakter og kommunale krav til prissætning, markedafdækning og generel opkvalificering af dit tilbud.

Som BASIS- eller EKSPERT-medlem af Børnebasen får du en helt eksklusiv pris på Riedl&Co's konsulentydelser.

Læs mere her

bottom of page