top of page
josue-michel-xCU7nCMNfI8-unsplash.jpg
HVAD ER BØRNEBASEN? 

Børnebasen er en banebrydende socialfaglig platform, der garanterer optimal hjælp og støtte til udsatte børn, unge og familier.

 

Børnebasen – en alt-i-én digital løsning – samler alle sociale tilbud i Danmark på tværs af sektorer og forvandler søgning efter kommunale, private og frivillige sociale tilbud til en hurtig og effektiv proces.

pexels-karolina-grabowska-4497731_edited.jpg
OPRET DIG GRATIS

Det er gratis for fagpersoner og forældre/pårørende at benytte Børnebasen.

ALLE VÆRKTØJER PÅ BØRNEBASEN

Få det fulde overblik over tilgængelige værktøjer på Børnebasen, som kan bruges af alle. Er du tilbudsydbyder kan du opgradere din profil og tilkøbe flere funktioner, der kan styrke din profil på Børnebasen og sikre flere bookinger. 

HVEM BRUGER BØRNEBASEN? 
ER DU TILBUDSUDBYDER? 

Arbejder du i en virksomhed, organisation eller frivillig forening, hvor I hjælper eller tilbyder aktiviteter til udsatte børn, unge eller familier?

 

Få dit tilbud på Børnebasen helt gratis og få fri eksponering over for fagpersoner og forældre, som leder efter hjælp til børn og unge. Over 1300 tilbud har allerede oprettet sig. Skal du være med?

 

Vi anbefaler, du henter og læser guiden her, før du opretter din profil, så du sikrer dig en veloptimeret og professionel profil. 

pexels-farida-najafguliyeva-18211272.jpg
bottom of page