top of page
Vilkår og betingelser for køb

Vilkår og betingelser for køb af abonnement til Børnebasen

Generelle regler

Som udgangspunkt er det vigtigste for os, at vores medlemmer får en god oplevelse med systemet. Når du tilmelder dig Børnebasen, accepterer du de vilkår og betingelser, som stilles nedenfor. Hvis du ikke er enig med følgende, bedes du straks opsige brugen af denne service.

Virksomheden

boernebasen.dk er ejet af Børnebasen APS. Mere information om virksomheden kan fås på www.cvr.dk. CVR-nummer: 41510269.

Abonnement

Abonnement købes via boernebasen.dk. Ved oprettelse skal du, som kunde, angive korrekte oplysninger og er selv ansvarlige for at holde oplysningerne opdaterede. 

Vi anbefaler, at du benytter samme email til at købe dit abonnement, som dit login på Børnebasen, da det gør aktiveringsprocessen hurtigere.

 

Det er kun tilladt at bruge egen email-adresse eller email-adressen for den virksomhed, abonnementet oprettes for. Alle indtastede informationer skal være korrekte, og det er ikke tilladt at give misvisende informationer. Du skal sørge for at holde dine login-oplysninger fortrolige, så uvedkommende ikke har adgang til din Børnebasen-profil. Børnebasen forpligter sig til at holde dine informationer fortrolige i registreringsdatabasen. Al indtastet data er sikkert gemt hos Børnebasen og videregives ikke til tredjepart.

 

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement hos Børnebasen. Dog refunderes allerede betalte abonnementsperioder ikke. Send en mail til info@boernebasen.dk, hvis du ønsker at opsige dit abonnement.

 

Vi forbeholder os retten til at suspendere kunder, hvis vedkommende overtræder eller krænker vilkårene. Vi forbeholder os retten til efter eget skøn at opsige et abonnement, hvis vi finder det nødvendigt.

Rettigheder

Alle rettigheder til systemet ejes af Børnebasen APS, og medlemmer har udelukkende adgang til at benytte servicen. Børnebasen APS kan til enhver tid lukke adgangen til systemet uden varsel.

Herudover afstår du fra, at (i) benytte hjemmesiden på en sådan måde, som kan deaktivere, overbebyrde, beskadige eller svække hjemmesiden eller forstyrre andres brug af hjemmesiden, herunder andre brugeres mulighed for at tilgå hjemmesidens indhold i realtid, (ii) at gøre brug af nogen søgerobot, ”spider” eller anden automatisk anordning, proces eller metode til at besøge hjemmesiden uanset besøgets formål, herunder ”web scraping”, ”data mining”, overvågning eller kopiering af nogen del af hjemmesidens indhold, (iii) at gøre brug af nogen manuel proces til at overvåge eller kopiere nogen del af hjemmesidens indhold mv. uden forudgående skriftlige samtykke med Børnebasen APS, (iv) i øvrigt gøre brug af nogen anordning, software eller fremgangsmåde, som forstyrrer hjemmesidens normale drift, eller (v) på anden måde forstyrre hjemmesidens normale drift.

 

Priser og betaling

Betalinger foregår på abonnementsbasis ved årlig eller månedlig betaling. Betalingen foregår sikkert via Stripes. Hvis abonnementet ikke opsiges inden næste faktureringsperiode begynder, vil abonnementet forlænges med den valgte abonnementsperiode og betalingen trækkes automatisk.

Børnebasens priser er  eksklusiv moms. Abonnementet fornyes automatisk.

Abonnementsperioden påbegyndes øjeblikkeligt, når betalingen er foretaget. Der kan gå lidt tid før alle funktioner vil være tilgængelige på din profil.

Aktivering af dine fordele

Bemærk at der kan gå et par dage fra, at du har gennemført din betaling til at din opgradering er synlig på din profil. Du vil modtage en mail, når din opgradering er aktiv.

Vi anbefaler, at du benytter samme email til at købe dit abonnement, som dit login på Børnebasen, da det gør aktiveringsprocessen hurtigere. Såfremt Børnebasen er i tvivl om hvilken profil, du ønsker at opgradere, vil du blive kontakten pr. mail eller telefon. 

Opsigelse

Opsigelse af dit abonnement skal ske på info@boernebasen.dk

Fortrydelsesret

Når du har betalt, er dit abonnement taget i brug - og forseglingen på dit abonnement er derfor brudt, hvorfor fortrydelsesretten bortfalder.

Ansvarsfraskrivelse

Systemet vedligeholdes løbende, og nye funktioner udvikles ligeledes over tid. Derfor tager Børnebasen forbehold for fejl i systemet og ændringer, der kan forårsage fejl, nedbrud og andre uhensigtsmæssigheder.

 

Børnebasen kan på ingen måder stilles til ansvar for fejl i systemet, ændringer, tabt arbejdsfortjeneste eller omsætning hos kunder eller dets virksomheder.

Cookies

Der anvendes cookies på login-siden for medlemmer og på bookingsiden for kunder.

Kontakt

For yderligere information kontakt Børnebasen APS på info@boernebasen.dk

bottom of page