top of page

RIEDL&Co

Bliv valgt af kommunerne med Børnebasens samarbejdspartner Riedl&Co

Hvad skal der til for at blive valgt som privat aktør af kommunerne?
Riedl&Co hjælper jer private aktører på det socialfaglige område, således at I i højere grad kan blive valgt til i kommunerne. Riedl&Co tilsigter altid at arbejde i en uformel tone, får sagt og spurgt om det nødvendige og gør at tingene er til at omsætte og forstå ude hos jer!

Udvalgte områder I kan få hjælp til

  • Forstå kontrakters indhold

  • GDPR og øvrige kommunale krav

  • Prissætning og sammensætningen af jeres ydelser og fx markedsafdækning af jeres tilbud

  • Hvordan placerer I jer i forhold til andre?

  • I vil under et forløb med Riedl&Co få konkrete inputs til hvordan I kan kvalificere hvad I allerede gør eller udvikle ydelser og forretningen generelt. Et slags ”servicetjek”

Hvorfor vælge Riedl&Co?

Riedl&Co er den eneste konsulentvirksomhed i Danmark, der har specialiseret viden om indkøb på hele det socialfaglige område. De råder over unik viden og indsigt qua mange hundrede leverandørmøder med private aktører, fonde, ngo-, organisationer mfl. på det socialfaglige område. Hertil fra implementeringen og driften af de to eneste kommunale professionaliserede socialfaglige indkøbs-/matchenheder i landet.
Ansatte hos Riedl&Co har hertil erfaring fra både det udførende område (foranstaltning), myndighed, revision, forhandling, jura, data og indkøb. En særegen kombination af fagligheder, der kombineret med et unikt dybt kendskab til Jer på det socialfaglige leverandørlandskab, positionerer Riedl&Co som de eneste af sin art.
Riedl&Co er en uafhængig konsulentvirksomhed, som også yder landets kommuner uvildig rådgivning på det socialfaglige indkøbsområde. Fra direktioner eller politiske udvalg – men lige så vigtigt, helt ude på frontmedarbejder-niveau som fx sparringspartner eller underviser.

 

Specialtilbud til tilbud på Børnebasen
Som en særlig mulighed tilbyder Riedl&Co Børnebasens medlemmer en særlig session.
1 times fysisk møde/sparring hos Jer. Herefter vil man modtage en skriftlig tilbagemelding med bud (løftestænger) på hvad der med fordel kunne tilrettes, eller som kræver Jeres opmærksomhed.

Dette til en pris af kr. 5000,- (+ moms)
Denne mulighed er eksklusiv for Børnebasens medlemmer.

 

For at gøre brug af tilbuddet kontaktes Riedl&Co direkte - Gå til hjemmeside

 

Vi glæder os til det fremadrettede samarbejde, og I vil kunne følge de aktiviteter vi også ud over har planlagt med Riedl&Co. – og vi kan godt røbe, at dét skal I glæde Jer til.

Så byd velkommen til www.Riedlco.dk

Find mere info på

www.Riedlco.dk

bottom of page